دونات اسپاگتي فينگر فودي است كه با ماكاروني رشتهاي در قالب دونات درست ميشود.
اگر در فكر يك ايده غذايي جالب براي مهماني هستيد، دونات اسپاگتي پيشنهاد خوبي است. اين غذاي خوشمزه و جالب را كمتر كسي درست ميكند و فينگر فود خاصي براي سرو در جشنها و مهمانيها است. براي آشنايي با دونات اسپاگتي كه يكي از غذاهاي جديد است، با مجله دلتا همراه باشيد.
مواد لازم تهيه دونات اسپاگتي :
اسپاگتي: ۲۰۰ گرم
تخممرغ: ۳ عدد
آرد سفيد: يك قاشق غذاخوري
گوشت چرخكرده: ۱۰۰ گرم
پياز: يك عدد
روغن مايع به ميزان لازم
رب گوجهفرنگي: يك قاشق غذاخوري
پنير پيتزا به ميزان لازم
نمك، فلفل، زردچوبه،آويشن و پاپريكا به ميزان لازم
سس كچاپ و چيلي به ميزان لازم
طرز تهيه دونات اسپاگتي :
پياز را نگيني خرد و با كمي روغن سرخ كنيد. گوشت و رب را با پيازداغ تفت دهيد و مايه ماكاروني را كنار بگذاريد.
اسپاگتي را سه تكه كرده و داخل آب جوش و نمك بريزيد. وقتي اسپاگتي نرم شد، آن را آبكش كنيد و كنار بگذاريد تا خنك شود.
تخممرغها را با چنگال هم زده و با تمام ادويهها و سسها مخلوط كرده تا يكدست شود؛ سپس آرد و روغن را به مواد افزوده و با هم مخلوط كنيد.
در آخر اسپاگتي سردشده را به مواد اضافه كنيد.

داخل قالب مخصوص دونات را چرب كنيد. به ترتيب از مواد اسپاگتي، مايه ماكاروني، پنير پيتزا و دوباره از مواد اسپاگتي در قالب بريزيد.
روي قالب فويل بكشيد و آن را ۴۰ دقيقه در فر بگذاريد تا پخته و طلايي شود. اگر پس از اين مدت رنگ آن تغيير نكرده بود، چند دقيقه گريل را روشن كنيد تا دونات اسپاگتي خوشرنگ و طلايي شود.
وقتي قالب را از فر بيرون آورديد، بگذاريد خنك شود؛ سپس آن را در ظرف سرو برگردانيد و با مواد دلخواه تزيين كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/28 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :
سيب زميني تنوري آغشته به كره و سير، غذاي خوشمزهاي است كه به عنوان پيشغذا يا ميانوعده سرو ميشود.

سيب زميني تنوري به شيوههاي مختلف درست ميشود كه بهترين نوع آن تنوري كردن روي زغال است. اما از آنجا كه اين امكان براي همه فراهم نيست، ميتوان آن را در منزل و در فر درست كرد.
مواد لازم براي تهيه سيب زميني تنوري :
سيب زميني: ۴ عدد
سير: يك حبه
پنير موزارلا رنده شده: يك پيمانه
پنير پارمزان رنده شده: نصف پيمانه
جعفري ساطوري شده: يك چهارم پيمانه
كره آب شده: يك چهارم پيمانه
روغن زيتون: يك چهارم پيمانه
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه سيب زميني تنوري :
در اين غذا بهتر است سيب زميني با پوست باشد؛ ولي اگر دوست نداريد، ميتوانيد آن را پوست بگيريد.
روي هر سيب زميني شكافهاي كوچكي از عرض ايجاد كنيد؛ مراقب باشيد كه سيب زميني را تا انتها برش ندهيد.
در صورت تمايل ميتوانيد سيب زميني را در اندازه دلخواه خرد كنيد.
در سيني فر كاغذ روغني بگذاريد. سير را له كرده و با كره و روغن زيتون مخلوط كنيد. با استفاده از قلمموي آشپزي اين مخلوط را روي سطح سيب زمينيها بريزيد.
سيني را در فر بگذاريد و ۲۰ دقيقه زمان دهيد تا سيب زمينيها بپزند. وقتي لبههاي سيب زميني طلايي شد و شكافها از هم باز شدند، سيني را بيرون بياوريد.
همانطور كه سيب زمينيها داغ هستند، سطح آنها را به پنير موزارلا، پارمزان و مقداري كره آغشته كنيد. سيني را دوباره در فر بگذاريد و ۲۰ دقيقه ديگر زمان دهيد تا تنوري و طعمدار شوند.
وقتي سيب زمينيها حسابي تنوري شدند، از فر بيرون بياوريد و با جعفري خرد شده آن را تزيين كنيد.
سيب زميني تنوري را ميتوانيد با سسهاي مختلف و انواع ديپ سرو كنيد.
در صورت تمايل ميتوانيد مقداري قارچ سرخ شده و سبزيجات در كنار اين غذا بگذاريد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/19 ساعت: ۱۴ توسط:deltafood :
كوكوي مرغ و پنير نوعي فست فود خوشمزه و مناسب سرو در مهمانيها است.

كوكوي مرغ و پنير غذايي سبك است كه به راحتي تهيه ميشود و پيشنهاد خوبي براي برنامه غذايي كودكان و نوجوانان است. اين كوكو به دليل استفاده از سبزيجات معطر در آن، عطر خوبي دارد و بسيار خوشطعم است.
مواد لازم تهيه كوكوي مرغ و پنير :
مرغ چرخ كرده: ۵۰۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
آرد سفيد: يك پيمانه
پنير پيتزا: يك پيمانه
پيازچه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوري
جعفري خرد شده: ۲ قاشق غذاخوري
پودر سير: نصف قاشق چايخوري
نمك، فلفل قرمز، فلفل سياه و زردچوبه به ميزان لازم
طرز تهيه كوكوي مرغ و پنير :
در كاسهاي مرغ چرخ كرده را با آرد سفيد مخلوط كنيد. تخم مرغ، پنير پيتزا، پيازچه و جعفري خرد شده را به مخلوط افزوده و خوب ورز دهيد؛ سپس پودر سير، نمك، فلفل قرمز، فلفل سياه و زردچوبه را به تركيب اضافه كنيد تا مواد طعم بگيرند. مايه كوكو را نيم ساعت در يخچال بگذاريد تا مواد به خورد هم بروند.
در تابهاي مقداري روغن ريخته و روي شعله ملايم بگذاريد تا داغ شود. دست را خيس يا چرب كرده، از مايه كوكو برداشته و شكل دهيد. اين كوكو را به هر شكلي كه دوست داريد، ميتوانيد در دست فرم دهيد و درست كنيد؛ حتي ميتوانيد تمام مايه را در تابه بريزيد تا قالبي درست شود. كوكوها را در روغن با شعله ملايم سرخ كنيد تا دو طرف آنها برشته و طلايي شوند. در صورت تمايل ميتوانيد اين كوكو را به صورت توپك شكل دهيد و به عنوان فينگر فود سرو كنيد.
اين كوكو را ميتوان با انواع پوره، سبزيجات و سيب زميني سرخ كرده سرو كرد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/16 ساعت: ۱۲ توسط:deltafood :
دلمه سيب زميني غذايي ساده است كه به راحتي تهيه ميشود.

دلمه سيب زميني نوعي دلمه خوشمزه است كه خيلي زود آماده ميشود و از اين رو مناسب افرادي است كه ميخواهند در زمان كوتاهي، يك غذاي خوش طعم و عالي درست كنند. طرز تهيه دلمه سيب زميني را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم تهيه دلمه سيب زميني :
گوشت چرخكرده: ۲۰۰ گرم
سيب زميني: ۴ عدد
رب گوجه فرنگي: ۲ قاشق غذاخوري
پياز: يك عدد
جعفري خرد شده: ۲ قاشق غذاخوري
پنير پيتزا به ميزان لازم
نمك، فلفل و ادويه به ميزان لازم
طرز تهيه دلمه سيب زميني :
پياز را خرد كرده و در روغن تفت دهيد تا سرخ شود. گوشت را با نمك، فلفل و ادويههاي دلخواه به آن افزوده و خوب تفت دهيد. سپس رب و جعفري خرد شده را بيفزاييد.
ميتوانيد به جاي جعفري از پيازچه استفاده كنيد.
يك سوم سيب زميني را ببريد و كنار بگذاريد. داخل قسمت بزرگتر را با كمك قاشق و كارد خالي كنيد.
بهتر است سيب زميني ها دلمه با پوست باشند، ولي اگر دوست نداريد، پوست آنها را بگيريد.
داخل سيب زمينيها را با مواد پر كرده و قسمت كوچكتر را روي آن بگذاريد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك غذاي خوشمزه فوري ديگر با سيب زميني ” سيب زميني پنيري با سس آلفردو “ را مطالعه كنيد.
سپس آنها را در ظرف مناسبي چيده و تا حد ممكن بين دلمهها فاصله نگذاريد. چون فاصله زياد باعث ميشود دلمهها وا بروند.
در ظرف كوچكي مقداري رب با كمي روغن سرخ كرده و دو ليوان آب جوش اضافه كنيد تا قل بخورد. سپس سس را به آرامي روي دلمهها ريخته، روي شعله ملايم بگذاريد تا بپزند. در ۵ دقيقه آخر پخت، روي دلمهها پنير پيتزا بريزيد. اگر كمي زرشك و گرد ليمو به سس اضافه كنيد، خوشمزه تر ميشود.
در صورت تمايل ميتوانيد دلمهها را در فر درست كنيد تا گريل شوند.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/6 ساعت: ۱۴ توسط:deltafood :
طرز تهيه املت سبزيجات رژيمي را در مجله دلتا بخوانيد.
املت يكي از غذاهاي خوشطعمي است كه انواع گوناگوني دارد. املت سبزيجات يك غذاي فوقالعاده خوشمزه و سبك و مخصوص كساني است كه رژيم دارند. اين املت را ميتوانيد به عنوان صبحانه، ميان وعده يا يك شام سبك مصرف كنيد.
مواد لازم تهيه املت سبزيجات :
تخم مرغ: ۳ عدد
اسفناج خرد شده: يك پيمانه
پياز: يك عدد
قارچ: ۱۰۰ گرم
سير: يك حبه
پودر تخم گشنيز به ميزان لازم
گوجه فرنگي خرد شده: نصف پيمانه
پنير سفيد خرد شده: ۳ قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
روغن مايع يا كره به ميزان لازم
طرز تهيه املت سبزيجات :
تخم مرغها را با چنگال هم بزنيد تا يكنواخت شوند.
سير را رنده و پياز را خلالي خرد كنيد.
قارچ را هم ورقهاي خرد كنيد.
اسفناج را خرد كرده و در تابهاي روي شعله ملايم بگذاريد تا آب اضافي آن گرفته و به اصطلاح جمع شود. مراقب باشيد اسفناج نسوزد و ته نگيرد.
در كاسهاي تخم مرغ، اسفناج، پياز، قارچ، سير، پودر تخم گشنيز، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنيد.
اين املت يك غذاي رژيمي است. بنابراين در صورت تمايل ميتوانيد از سبزيجات مختلف مانند ذرت، بروكلي، جعفري و … استفاده كنيد.
در تابه مناسبي مقداري كره يا روغن ريخته و پس از داغ شدن، از مخلوط در آن بريزيد و بگذاريد خودش را بگيرد.

پيشنهاد مطالعه: اگر ميخواهيد يك سوپ سبزيجات مقوي و مفيد درست كنيد، مطلب سوپ اسفناج و خامه، پيش غذاي ايتاليايي را مطالعه كنيد.
گوجه فرنگي و پنير را ريز خرد كرده و كنار بگذاريد.
ميتوانيد گوجه فرنگي را به جاي خرد كردن، حلقه حلقه كنيد.
پس از آماده شدن املت، داخل آن را با گوجه و پنير خرد شده پر و سرو كنيد.
البته ميتوانيد وقتي املت آماده شد، همانطور كه در تابه است، گوجه و پنير خرد شده را روي آن بريزيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/28 ساعت: ۱۳ توسط:deltafood :
سيب زميني پنيري با سس آلفردو يك ميان وعده كامل و خوشمزه است.

سيب زميني پنيري با سس آلفردو يك شام خوشمزه براي افرادي است كه خيلي شكمو نيستند و يك ميان وعده وسوسه كننده براي شكموها است. اين غذا به قدري خوشمزه است كه هيچكس نميتواند دست رد به سينه آن بزند؛ مخصوصا اينكه سس آن آلفردو باشد.
مواد لازم براي تهيه سيب زميني پنيري :
سيبزميني درشت: ۳ عدد
پودر پنير پارمزان: ۴ قاشق چايخوري
پيازچه خرد شده: يك چهارم پيمانه
مواد لازم براي تهيه سس آلفردو :
شير پرچرب: ۲ پيمانه
آرد سفيد: يك قاشق سوپ خوري
سير: يك حبه
كره: ۵۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
نمك و فلفل: به ميزان لازم
آويشن و تخم گشنيز: يك قاشق چايخوري
عصاره مرغ يا گوشت: يك عدد
خامه: ۲ قاشق سوپ خوري
طرز تهيه سس آلفردو:
تخم مرغ ها را با چنگال هم زده و كنار بگذاريد.
كره و آرد سفيد را در تابهاي روي شعله ملايم كمي تفت دهيد؛ سپس شير را افزوده و مرتب هم بزنيد تا يكدست شود.
وقتي مخلوط به جوش آمد، عصاره مرغ يا گوشت، سير رنده شده، تخم گشنيز، آويشن، نمك و فلفل را به آن افزوده، هم بزنيد تا سس به غلظت مورد نظر برسد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه سس بشامل، مطلب نكات طلايي تهيه سس بشامل را مطالعه كنيد.
سپس تخم مرغ هاي هم زده و خامه را اضافه كرده، حدود ۳ دقيقه روي شعله ملايم بگذاريد.
در صورت تمايل ميتوانيد براي خوش عطر شدن سس، يك تا دو قاشق سوپ خوري پيازچه خرد شده به آن اضافه كنيد.
پس از اينكه مواد به خورد هم رفتند، سس آماده است.
طرز تهيه سيب زميني پنيري با سس آلفردو :
سيب زميني ها را در فويل پيچيده و يك ساعت در فر بگذاريد تا بپزند. سپس فويل را باز كرده و آن ها را خرد كنيد.
سيبزمينيهاي خرد شده را در ظرف يا كاسه ريخته و روي آن سس آلفردو، پودر پنير پارمزان و پيازچه خرد شده بريزيد.
ظرف را دوباره ۱۵ دقيقه در فر بگذاريد تا سس گرم و پنير آب شود.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/24 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :
اسنك مرغ ميان وعده اي مناسب براي كودكان و دانش آموزان است.

اسنك مرغ يك غذاي ساده و خوشمزه و مناسب دورهمي هاي دوستانه و صميمي است. البته اين اسنك پيش غذا و ميان وعده مناسبي هم است. براي تهيه اسنك دستگاه ساندويچ ساز لازم است. ولي اگر اين وسيله را نداشتيد، ميتوانيد اسنك را در فر يا مايكروويو درست كنيد.
مواد لازم تهيه اسنك مرغ :
نان تست: ۱۲ عدد
فيله مرغ: ۸ عدد
پياز: يك عدد
قارچ: ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه اي: ۲ عدد
پنير پيتزا به ميزان لازم
پودر سير به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه اسنك مرغ :
فيله هاي مرغ را نازك برش بزنيد.
در كاسه اي پياز را درشت رنده كرده و با پودر سير، نمك و فلفل به تكه هاي فيله بيفزاييد. مواد را با هم مخلوط كنيد تا فيله ها طعم بگيرند.
كاسه را حدود نيم ساعت در يخچال بگذاريد.
پس از گذشت اين مدت، فيله ها را در روغن سرخ كنيد تا طلايي شوند. مراقب باشيد مرغ خشك نشود.
قارچ را ورقه اي و فلفل دلمه اي را نگيني خرد كنيد.
آن ها را در كمي روغن تفت دهيد تا نرم شده و از خامي در بيايند.
پيشنهاد مطالعه: اگر غذا هاي فوري و خوشمزه دوست داريد، مطلب پيتزا با نان تست ، ميني پيتزاي فوري را مطالعه كنيد.
كف ساندويچ ساز را چرب كرده و به اين ترتيب مواد را بگذاريد: يك عدد نان تست، يك لايه مرغ، قارچ، فلفل دلمه اي، پنير پيزا و يك نان تست ديگر.
روي نان تست بالايي را با قلم مو كمي چرب كرده و در ساندويج ساز را ببنديد.
مراقب باشيد اسنك ها نسوزند و خشك نشوند.
پس از گذشت ۳ دقيقه اسنك آماده است. آن را از ساندويچ ساز در آوريد و در ظرف سرو بگذاريد.
اسنك مرغ را ميتوانيد با انواع سس، ديپ و سبزيجات سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/24 ساعت: ۱۴ توسط:deltafood :
پيتزا با نان تست از انواع پيتزا هاي خانگي فوري است.

پيتزا با نان تست نوعي ميني پيتزا است كه به آساني درست ميشود و زمان زيادي نميخواهد. مواد پيتزا در اين فست فود، سليقه اي است و از هر تركيبي كه دوست داريد، ميتوانيد استفاده كنيد.
مواد لازم تهيه پيتزا با نان تست :
سوسيس: ۲۰۰ گرم
قارچ: ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه اي: يك عدد
نان تست به تعداد مورد نياز
روغن زيتون: ۲ قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي: يك سوم ليوان
سس كچاپ: دو سوم ليوان
پنير پيتزا به ميزان لازم
پودر آويشن و پودر سير به ميزان لازم
طرز تهيه پيتزا با نان تست :
قارچ را ورقه اي، سوسيس را حلقه اي و فلفل دلمه اي را نگيني خرد كنيد.
مواد را با هم مخلوط كرده و تفت دهيد تا كمي سرخ شوند.
براي تهيه سس پيتزا، روغن زيتون را در تابه بريزيد و رب را در آن تفت دهيد. سپس سس كچاپ و پودر آويشن و پودر سير را به آن بيفزاييد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه يك پيتزاي عالي، مطلب پيتزا پپروني، دلبر تند و تيز را مطالعه كنيد.
كف سيني فر را كمي چرب كنيد و نان هاي تست را روي آن بچينيد. روي تمام نان ها سس بماليد.
دقت كنيد كه به همه قسمت هاي نان، به خصوص دور آن ها، يكسان سس بزنيد تا پس از پخت دور نان خشك و سفت نشود.
پس از اينكه روي نان تست سس زديد، مواد پيتزا را بگذاريد و روي آن ها پنير پيتزا بريزيد.
پيتزا به اندازه اي در فر باشد كه پنير طلايي شود. در صورت تمايل براي طلايي شدن روي پنير، گريل فر را روشن كنيد.
پيتزا با نان تست در ماهي تابه
اين پيتزا را به جاي فر در تابه هم ميتوانيد درست كنيد.
براي اين كار كف تابه مناسبي را چرب كرده و نان هاي آماده شده را در آن بگذاريد تا قهوه اي رنگ شوند.
اگر ميخواهيد اين غذا را در تابه درست كنيد، بايد مواد پيتزا بيشتر سرخ شود.
طرز تهيه پيتزا با نان تست در ماكروفر
نان هاي آماده شده را در ماكروفر روي درجه گريل بگذاريد. فقط دقت كنيد زمان كوتاه باشد تا نان ها خشك نشوند. همين كه پنير پيتزا آب شد، پيتزا آماده است.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/19 ساعت: ۱۲ توسط:deltafood :
براي آشنايي با طرز تهيه خمير جادويي با مجله دلتا همراه باشيد.

خمير جادويي ، خميري بسيار ترد و سبك و مناسب براي طبخ انواع غذا ها مانند پيراشكي، كلوچه، نان صبحانه، نان شكم پر، پيتزا و … است. حتي ميتوان اين خمير را در روغن سرخ و به تنهايي مصرف كرد. خمير جادويي يك خمير همه كاره است كه به راحتي ميتوان آن را در منزل تهيه و انواع غذا هاي خوشمزه را با آن درست كرد.
مواد لازم تهيه خمير جادويي :
آرد: ۳ ليوان
خمير مايه: ۳ قاشق چاي خوري
تخم مرغ: يك عدد
شير يا آب: يك ليوان
روغن: ۶ قاشق غذاخوري
نمك: يك قاشق چاي خوري
شكر: ۴ قاشق چاي خوري
طرز تهيه خمير جادويي :
شير يا آب را ولرم كنيد. بهتر است از شير استفاده كنيد تا خمير بهتر شود.
خمير مايه، شير ولرم و يك قاشق چاي خوري شكر را در كاسه اي بريزيد و مخلوط كنيد. آن را ۱۰ تا ۱۵ دقيقه كنار بگذاريد تا خمير مايه كف و به اصطلاح عمل كند.
تخم مرغ، بقيه شكر، روغن و نمك را در كاسه ديگري ريخته و مخلوط كنيد تا يكدست شوند.
خمير مايه عمل آمده را با چند قاشق آرد مخلوط و به مواد تخم مرغي اضافه كنيد. كمي هم بزنيد تا مواد تركيب شوند، سپس بقيه آرد را بيفزاييد.
پيشنهاد مطالعه: اگر دوست داريد يك پيراشكي خوشمزه با خمير جادويي درست كنيد، مطلب پيراشكي كرم دار ؛ عصرانه دلچسب پاييزي را مطالعه كنيد.
روي سطح كار آرد بپاشيد و خمير را روي آن بگذاريد. آن را ۱۰ دقيقه ورز دهيد تا نرم و لطيف شود.
كاسه اي را چرب كرده و خمير را در آن بگذاريد. روي آن را بپوشانيد و يك ساعت در جاي گرم بگذاريد تا حجم خمير دو برابر شود.
خمير جادويي آماده مصرف براي انواع غذا ها و نان و شيريني ها است. اين خمير بافت و ماندگاري خوبي دارد و كار با آن آسان است.
خمير جادويي را ميتوانيد در كيسه فريزر بسته بندي كرده و تا چند روز در يخچال نگهداري كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/16 ساعت: ۱۲ توسط:deltafood :
براي آشنايي با طرز تهيه مرغ چوبي با مجله دلتا همراه باشيد.

مرغ چوبي نوعي فينگر فود خوشمزه است كه ظاهر خوبي دارد و براي سرو در مهماني ها و جشن ها بسيار شيك است. مرغ چوبي كه يكي از انواع غذا با مرغ است، به عنوان پيش غذا يا ميان وعده سرو ميشود و غذايي جديد و مدرن است.
مواد لازم تهيه مرغ چوبي :
سينه مرغ: يك عدد
پياز: يك عدد
پياز داغ: ۲ قاشق غذاخوري
تخم مرغ: ۲ عدد
پنير چدار: نصف پيمانه
جعفري و گشنيز: ۳ قاشق غذاخوري
عصاره مرغ: يك عدد
آويشن، زردچوبه و فلفل به ميزان لازم
سير: يك حبه
كره: ۲۰ گرم
چوب بستني به تعداد لازم
مواد لازم تهيه سس پنيري :
پنير خامه اي: ۲۰۰ گرم
سس كچاپ: ۳ قاشق غذاخوري
سس فلفل تند: يك قاشق غذاخوري
رشته كادايف به ميزان لازم
طرز تهيه مرغ چوبي :
سينه مرغ را با پياز و يك حبه سير بپزيد. پس از پختن بگذاريد خنك شود. سپس آن را در غذاساز يا خردكن بريزيد.
به مرغ خرد شده، پياز داغ، جعفري و گشنيز خرد شده، سير، پنير چدار، عصاره مرغ و ادويه ها را بيفزاييد. مخلوط مواد را دوباره در غذاساز بريزيد.
وقتي مواد خوب مخلوط و يكدست شدند، كره را اضافه كنيد.
يك كيسه فريز پهن كنيد. دو قاشق غذاخوري از مواد روي كيسه بگذاريد. روي مواد يك كيسه ديگر گذاشته و با دست حالت دهيد. بهتر است ضخامت مواد زياد نباشد.
داخل مواد به تعدادي كه ميخواهيد چوب بستني گذاشته و آن ها را ۲ ساعت در فريزر بگذاريد.
توجه داشته باشيد كه از نمك استفاده نكنيد، چون هم عصاره مرغ و هم پنير، شور هستند.
رشته كادايف را كامل خرد كنيد. حدود ۳۰ ثانيه در روغن تفت دهيد تا تغيير رنگ دهد. مراقب باشيد كادايف نسوزد، چون خيلي نازك است.
پنير خامه اي، سس كچاپ و سس تند را مخلوط كرده و كنار بگذاريد.
تخم مرغ ها را با چنگال بزنيد. مرغ هاي چوبي را در تخم مرغ زده و سپس در روغن سرخ كنيد.
پس از خنك شدن و وقتي روغن اضافي مرغ ها گرفته شد، از سس پنيري روي آن ها ريخته و بعد رشته هاي خرد شده را روي مرغ ها بپاشيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/9/30 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :
براي آشنايي با طرز تهيه پاچيني با مجله دلتا همراه باشيد.

پاچيني نوعي فست فود خوشمزه است كه با كتف مرغ درست ميشود. اين غذا كه در واقع نوعي فينگر فود است، يك پيش غذاي مجلسي و شيك براي سرو در مهماني ها است. پاچيني را ميتوانيد با انواع سس ها، سيب زميني سرخ كرده و سبزيجات مصرف كنيد.
مواد لازم تهيه پاچيني :
كتف مرغ: ۱۰ عدد
پياز: ۲ عدد
زعفران دم كرده: يك قاشق غذاخوري
آبليمو:۲ قاشق غذاخوري
پودر سير: يك قاشق چاي خوري
آرد ذرت به ميزان لازم
آرد سوخاري به ميزان لازم
تخم مرغ: ۲ عدد
پنير پارمزان به ميزان لازم
روغن سرخ كردني به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه پاچيني :
با چاقو كتف مرغ ها را از ساق برش بزنيد. سپس گوشت را به سمت پايين برگردانيد و گرد كنيد.
براي تهيه مواد مزه دار كردن مرغ، پياز را خرد كرده و با زعفران، آبليمو، پودرسير، نمك و فلفل مخلوط كنيد.
كتف ها را بشوييد و وقتي آب آن ها گرفته شد، چند ساعت در مخلوط مواد بخوابانيد.
آرد سوخاري، آرد ذرت و پنير پارمزان را با هم مخلوط كنيد. تخممرغ ها را هم در ظرفي بشكنيد و با چنگال خوب هم بزنيد. سپس در ظرف گودي مانند شير جوش، روغن بريزيد تا خوب داغ شود.
كتف هاي مزه دار شده را در مخلوط آرد بغلتانيد. سپس آن ها را در تخم مرغ بزنيد و دوباره در آرد بغلتانيد.
پس از آماده شدن، آن ها را در روغني كه داغ كردهايد بگذاريد تا با حرارت ملايم سرخ شوند. توجه داشته باشيد كه مرغ بايد در روغن شناور باشد.
پس از اينكه پاچيني ها خوب سرخ شدند، آنها را روي توري يا دستمال آشپزخانه بگذاريد تا روغن اضافي آن ها گرفته شود.
در صورت تمايل و بنا به ذائقه، ميتوانيد مقداري رزماري خرد كرده و به مخلوط آرد و پنير بيفزاييد.
براي اينكه پاچيني راحت تر خورده شود، قسمت استخواني آن را با آلومينيوم بپيچيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/9/30 ساعت: ۱۴ توسط:deltafood :
سالاد كلم و انار يكي از انواع سالاد و مناسب سرو در شب يلدا است.

با نزديك شدن به روز هاي پاياني آذر ماه و شب يلدا، تهيه خوراكي هاي اين شب رونق ميگيرد. سالاد كلم و انار هم يكي از سالاد هاي ويژه شب يلدا است كه طرز تهيه آساني دارد. حتماً اين مطلب را بخوانيد تا با طرز تهيه سالاد يلدايي آشنا شويد.
مواد لازم تهيه سالاد كلم و انار :
دانه هاي انار: يك پيمانه
كلم بنفش خرد شده: ۲ پيمانه
مغز گردوي خرد شده: ۲ قاشق غذاخوري
مواد لازم تهيه سس سالاد :
سس مايونز: ۲ قاشق غذاخوري
ماست خامه اي: ۲ قاشق غذاخوري
فلفل سياه به ميزان لازم
آويشن به ميزان لازم
نمك به ميزان لازم
آب انار ترش در صورت تمايل
طرز تهيه سالاد كلم و انار :
براي تهيه اين سالاد حتماً از كلم بنفش استفاده كنيد. چون هم طعم سالاد را بهتر ميكند و هم با رنگ قرمز انار ظاهر خوبي به سالاد ميدهد.
ابتدا كلم بنفش را خرد كنيد. بهتر است كلم را خلالي خرد كنيد يا از غذاساز براي خرد كردن استفاده كنيد تا اندازه كلم ها يكدست شود. كلم هاي خرد شده را به مدت نيم ساعت در آب سرد خيس كنيد. پس از گذشت اين مدت، آن را آبكش كرده و بگذاريد آب اضافي آن خارج و كاملاً خشك شود.
كلم ها را در كاسه اي بريزيد. يك پيمانه انار دانه شده هم به آن بيفزاييد. در آخر گردوي خرد شده را افزوده و مواد را با هم مخلوط كنيد.
براي تهيه سس اين سالاد، سس مايونز، ماست خامه اي، آويشن، نمك و فلفل سياه را با هم مخلوط كرده و به مواد سالاد اضافه كنيد. سپس سالاد را حدود دو ساعت در يخچال بگذاريد تا خنك شود و سس به خورد مواد برود.
در صورت تمايل ميتوانيد مقداري آب انار ترش هم به مواد سس بيفزاييد.
پس از گذشت دو ساعت سالاد را از يخچال بيرون آورده و با دانه هاي انار تزيين و سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/9/27 ساعت: ۱۴ توسط:deltafood :
گر ميخواهيد يك غذاي خوشمزه با مرغ درست كنيد، اردور مرغ و قارچ پيشنهاد خوبي است.

اردور مرغ و قارچ يكي از انواع غذا با مرغ است كه به عنوان پيش غذا در مهماني ها سرو ميشود. اردور پيش غذايي است كه با وعده اصلي همخواني دارد و معمولاً براي جشن ها و تولد تهيه ميشود. اين غذاي ساده با مرغ به راحتي آماده ميشود و ميتوان آن را به عنوان يك ميان وعده كامل هم مصرف كرد.
مواد لازم تهيه اردور مرغ و قارچ :
سينه مرغ: يك عدد
قارچ: ۱۰ عدد
فلفل دلمه اي: يك عدد
پيازچه: يك عدد
سس مايونز: ۴ قاشق غذاخوري
خيارشور: ۱۰ عدد
جعفري ساطوري: ۲ قاشق غذاخوري
ذرت: نصف ليوان
برگ بو: ۳ عدد
پياز: يك عدد
سير: ۲ حبه
كره به ميزان لازم
آبليمو به ميزان لازم
نان تست به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه اردور مرغ و قارچ :
سينه مرغ را با كره تفت دهيد و با پياز، سير، برگ بو و كمي نمك و فلفل خوب بپزيد. پس از پخت آن را ريش ريش كنيد.
يك عدد فلفل دلمه اي كوچك را نگيني خرد كنيد. در تابه اي مقداري كره يا روغن بريزيد و فلفل دلمه اي را در آن تفت دهيد.
قارچ را ريز خرد كرده و با فلفل دلمه اي تفت دهيد. مقداري آبليمو به آن بزنيد تا قارچ سياه نشود. مراقب باشيد قارچ زياد آب نيندازد.
روغن و آب اضافه مخلوط قارچ و فلفل دلمه اي را بگيريد و سپس با بقيه مواد مخلوط كنيد.
كناره هاي تيره رنگ نان تست را با چاقو جدا كنيد. روي هر تكه نان مقداري كره آب شده بريزيد و مايه اردور را روي آن بگذاريد. سپس نان بعدي را روي مواد گذاشته و به همين صورت نان ها را آماده كنيد. روي نان ها را با نايلون بپوشانيد و يك ساعت در يخچال بگذاريد تا سرد شود. سپس آن ها را از يخچال بيرون بياوريد و به شكل مثلث برش بزنيد.
در صورت تمايل ميتوانيد از مقداري پنير خامه اي به جاي سس مايونز استفاده كنيد.
براي مشاهده مطالب بيشتراز مجله آشپزي دلتا ديدن نماييد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/9/18 ساعت: ۱۳ توسط:deltafood :
بال مرغ كنجدي يكي از انواع غذا با مرغ و مناسب سرو در مهماني ها است.
بال مرغ كنجدي يك نوع غذا با مرغ و نوعي فست فود است. اين غذاي خوشمزه كه به صورت فينگر فود و به عنوان پيش غذا سرو ميشود، مناسب جشن ها و مهماني ها است. اين غذاي لذيذ و ساده را درست كرده و از آن لذت ببريد.
مواد لازم تهيه بال مرغ كنجدي :
بال مرغ: يك و نيم كيلو
سير: يك حبه
سس سويا: ۲ قاشق غذاخوري
عسل: يك قاشق غذاخوري
روغن كنجد: يك قاشق چاي خوري
فلفل قرمز: نوك قاشق چاي خوري
كنجد برشته: يك و نيم قاشق غذاخوري
پيازچه: يك عدد
نمك به ميزان لازم
طرز تهيه بال مرغ كنجدي :
نوك تيز بال مرغ را بريده و جدا كنيد. سپس آن ها را از وسط نصف كنيد.

سس سويا، عسل، روغن كنجد، سير خرد شده، نمك و فلفل قرمز را در كاسه كوچكي با هم مخلوط كنيد. بال هاي مرغ را در كاسه ديگري بگذاريد. مخلوط چاشني ها را روي بال ها ريخته و آن ها را زير و رو كنيد تا كاملاً با سس پوشانده شوند.
روي سيني فر فويل آلومينيومي بكشيد و روي آن را با كمي روغن چرب كنيد.
سپس بال ها را در سيني بچينيد و آن را در فر بگذاريد. پس از ۲۰ دقيقه آن ها را از فر بيرون آورده، روي طرف ديگر برگردانيد و دوباره در فر بگذاريد. پس از اين كه بال ها كباب شدند، آن ها را از فر بيرون بياوريد.
بال هاي پخته شده را در كاسه بزرگي بريزيد. پيازچه را خيلي ريز خرد كرده و با كنجد روي آن ها بريزيد. مرغ ها را زير و رو كنيد تا دانه هاي كنجد به آن ها بچسبد.
اگر پس از پخت بال مرغ در فر، مقدار زيادي سس رقيق داخل سيني ماند، آن را در تابه اي بريزيد و روي حرارت بجوشانيد تا غليظ شود. سپس آن را روي بال ها بريزيد.
براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
همچنين بخوانيد:
كراكت قارچ ؛ فينگر فود مدرن و خوشمزه
فينگرفود ها ، زينت بخش مجالس و مهماني ها
ميگو پفكي ، شيك و مجلسي
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/9/12 ساعت: ۱۱ توسط:deltafood :